viktoriakarlssons.blogg.se

Hälsa och välmående.

Ledig dag

Publicerad 2014-10-21 10:34:33 i Allmänt,

Tagit sovmorgon! Så skönt! 
 
Igårkväll åkte jag hem o va hos mamma <3 där vi såg på sommarpratarna. Väldigt bra program. Jag grips tag/med i personernas livsberättelser o kan inte annat än att beundra var o en. Hur gör dessa människor för att nå framgång? 
 
jag som blir rätt så nedstämd i mellanåt har ju egentligen inget att vara nedstämd åt? ha ju haft en toppenuppväxt med massor kärlek från vänner o familj o stor släkt. Är ju också förlovad med en pojkvän som också älskar mig o jag honom :) o en hund som är lite galen iblan ;) o fortfarande en familj o vänner. Varför skà jag gå o deppa för när jag redan har det vikutigaste i livet? Åhh så jobbigt detta men har ju säkert med PMS och framförallt dumma hypotyreosen att göra helt klart o lite från mig själv också.. 
 
Det här kommer bli en bra dag! :) inget socker ska jag äta idag o inga mackor eller kolhydrater! 
 
Ska la ut med Leia nu o sen iväg o simma :)

Gympa

Publicerad 2014-10-19 20:28:42 i Allmänt,

Har varit på gympa idag :) så nära att jag skippade det pga trötthet men jag tog på mig träningskläderna o stack iväg ändå - bra där! Varit ledig i helgen o sovit hela em vilket jag bog behövde. Back to work imorgon!

Imorgon ska jag börja med strikt gi -lågkolhydratkost :)

Börja blogga igen :) eller nåt

Publicerad 2014-10-18 23:00:37 i Allmänt,

Har ju tänkt att börja blogga igen, som en dagbok för mig. Skriva av sig lite om känslor o tankar som kommer upp. Just nu är jag trött trött trött. Måste bli av med mitt sockerberoende/tröstätande. Till vilken nytta ska jag stoppa i mig en massa socker?!? Det kan man undra.. NU får det vara slut med socker! Det är ju stressande för kroppen. Nye bye sugar!

Om

Min profilbild

Viktoria, 22

Träning, livet, må bra!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela