viktoriakarlssons.blogg.se

Hälsa och välmående.

Tankar om framtiden

Publicerad 2014-07-24 04:23:45 i Allmänt,

Här uppdateras det" flitigt"! :) Nej men jag har helt enkelt inte haft något vettigt att skriva. Kommer för den delen kanske inte ha det i framtiden heller. På tal om framtiden är det mycket jag tänker på vad gäller min framtid. Det här med utbildning osv, blir klar friskvårdskonsult nu i augusti sen väntar en liten påbyggnadskurs i massage i höst. Jobbar ju på som vanligt... Sökte till ssk-programmet nu till hösten men kom inte in vilket var väntat hehe. Får väl lyssna på sambon min som tycker jag ska göra högskoleprovet då man har större chans att komma in. Jag får väl ta och göra det en en gångs skull. -Så det blir något av mig här i livet. ;)

Annars tänker jag på fritidssysslor/träning jag vill börja eller har tänkt på länge. Har alltid velat gå en buggkurs med T men tror inte att det blir av i höst.. Det andra är att jag är sugen på att börja rida, gå en nybörjarkurs för vuxna nånstans i närheten där jag bor. Ska iaf inte gå någon hundkurs i höst får bli till våren i såfall.

OCH till sist ska jag starta eget eller ej? öppna webshop kanske? :) Mycket tankar. Det är väl dags att göra något snart!

Om

Min profilbild

Viktoria, 22

Träning, livet, må bra!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela